15-12-2015 - Ονειρούπολη Δράμας - Το Χωριό του Άη Βασίλη

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Αρχείο > Ονειρούπολη 2015 - 2016 > Νέα 2015Δελτίο Τύπου

Πρόγραμμα για Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Δέκατη τρίτη μέρα και όσο πλησιάζουμε στα Χριστούγεννα στην «Ονειρούπολη – Το χωριό του Αη Βασίλη» συνεχίζουμε δυναμικά και με την ίδια καλή διάθεση και χαμόγελα που ξεκινήσαμε.

Σήμερα τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στην Κεντρική Σκηνή της «Ονειρούπολης». Την σκυτάλη παίρνει ο αγαπημένος καλλιτέχνης μικρών και μεγάλων o Stan..

Ο καλλιτέχνης έρχεται να μας διασκεδάσει με τις γνωστές του επιτυχίες, να χορέψουμε , να τραγουδήσουμε μαζί του και να περάσουμε ένα ευχάριστο απόγευμα Τετάρτης στο Χωριό του Αη Βασίλη.

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

9:00 – 12:00 
Ελάτε να παίξουμε στην «Ονειρούπολη». Εμψύχωση και παιχνίδια από τον ανιματέρ «Ξωτικό» της ομάδας «Πολυθέαμα Κρόκο & Λίνο».

18:00 – 20:00 
Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Δημαρχείου Δράμας. «Ο Αη Βασίλης στις στέγες των σπιτιών και τις καρδιές των παιδιών» Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από το 16ο Νηπιαγωγείο Δράμας.

19:00 
Αμφιθέατρο «Δραμινών Πολιτών» Π.Ε. Δράμας. Ο Σύλλογος Γονέων – Κηδεμόνων και Φίλων του Αθλητικού & Πολιτιστικού Συλλόγου ΑμεΑ, «Αγωνιστές» διοργανώνει εκδήλωση με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα για τα παιδιά του Αθλητικού και Πολιτιστικού Συλλόγου ΑμεΑ «Αγωνιστές» με τη χορωδία της Α΄ Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Δράμας υπό την διδασκαλία και διεύθυνση των κ.κ.Παπαδοπούλου Αλεξάνδρας και Παυλίδη Κωνσταντίνου.

19:30 
Κεντρική Σκηνή. Έχοντας κατακτήσει τις αθηναϊκές σκηνές έρχεται και στην σκηνή της «Ονειρούπολης» για μια βραδιά χωρίς προηγούμενο! Ο αγαπημένος μας Stan υπόσχεται να μας διασκεδάσει με τις επιτυχίες του και όχι μόνο.. προσφέροντας ένα μοναδικό show. Θα είμαστε όλοι εκεί…Ακολουθείστε στη σελίδα στο facebook  για να απολαύσετε τις εκπλήξεις και τους διαγωνισμούς που σας περιμένουν…..

Κάντε κι εσείς το μαγικό ταξίδι των Χριστουγέννων… το δικό σας μαγικό ταξίδι. 


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πατήστε πάνω στο εικονίδιο για να κατεβάσετε το Δελτίο Τύπου  

Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού