14-12-2015 - Ονειρούπολη Δράμας - Το Χωριό του Άη Βασίλη

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Αρχείο > Ονειρούπολη 2015 - 2016 > Νέα 2015Δελτίο Τύπου

Πρόγραμμα για Δευτέρα 14 και Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Δέκα μέρες πριν τα Χριστούγεννα και στην «Ονειρούπολη – Το χωριό του Αη Βασίλη» μπορείς να ζήσεις και εσύ το όνειρο.

Ένα μαγευτικό Σαββατοκύριακο έζησαν χιλιάδες κόσμου που επισκέφτηκε «Το χωριό του Αη Βασίλη».

Όλη η πόλη έχει μπει πλέον στους ρυθμούς των Χριστουγέννων. Οι μουσικές παρελάσεις στους δρόμους παρέσυραν στους ρυθμούς τους, κατοίκους και επισκέπτες και οι φιιλαρμονικές μαζί με τις μπάντες με τα πνευστά έδιναν μία ξεχωριστή νότα σε διάφορα σημεία της πόλης.

Ταυτόχρονα, μέσα στην «Ονειρούπολη» οι λιλιπούτιοι φίλοι μας μπορούσαν να απολαύσουν τις δεκάδες ΔΩΡΕΑΝ δράσεις.

Συνεχίζουμε με τους ίδιους ρυθμούς και αυτή την εβδομάδα.


Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

9:00 – 12:00 
Ελάτε να παίξουμε στην «Ονειρούπολη». Εμψύχωση και παιχνίδια από τον ανιματέρ «Ξωτικό» της ομάδας «Πολυθέαμα Κρόκο & Λίνο».

17:00 – 19:30 
Σπιτάκι «Διαδραστικών Παραμυθιών & Σινεμά Ταινιών Μικρού Μήκους». Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Επ.κοινωνώ και Συν.βιώνω» συμμετέχει στην «Ονειρούπολη» προσφέροντας δημιουργική απασχόληση για γονείς και παιδιά από δύο ετών έως δέκα ετών.

18:30 – 19:00 
Κεντρική Σκηνή. Τα χορευτικά τμήματα του Παμμικρασιατικού Συλλόγου Δράμας «Ο Άγιος Χρυσόστομος» παρουσιάζουν παραδοσιακούς χορούς από την Καππαδοκία και τα παράλια της Μικράς Ασίας. μας να λειτουργεί μέχρι και 36 ώρες μετά την 4λεπτη προπόνηση.

19:30 Κεντρική Σκηνή. 
Μια μουσική βραδιά πλημμυρισμένη από τα χρώματα και τις εικόνες παλιών κλασικών χριστουγεννιάτικων ταινιών και κινουμένων σχεδίων, ντυμένων με τους τζαζ ήχους του πιανίστα Δημήτρη Βερδίνογλου.


Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

9:00 
Αμφιθέατρο «Δραμινών Πολιτών» Π.Ε. Δράμας. Σσσσσς … ησυχία! «Παραμύθι μύθι μύθι, το κουκί και το ρεβίθι…». Το παραμύθι μας αρχίζει και ζωντανεύει ξανά εδώ, στην πιο όμορφη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της πόλης μας! Στην «Ονειρούπολη» επιστρέφει ξανά, ο αγαπημένος μας ήρωας .. Ρούλης ο Δραμινούλης, σε μια μαγευτική θεατρική παράσταση, που θα πραγματοποιηθεί από τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου Δράμας.

9:00 – 12:00 
Ελάτε να παίξουμε στην «Ονειρούπολη». Εμψύχωση και παιχνίδια από τον ανιματέρ «Ξωτικό» της ομάδας «Πολυθέαμα Κρόκο & Λίνο».

18:00 – 19:30 
Κεντρική Σκηνή. Η Nansy Hantour μας ταξιδεύει με ρυθμούς ανατολής. Η Nanssy Hantour μαζί με τις μαθήτριες από τα κέντρα μπαλέτου Pirouette μας παρουσιάζουν την δουλειά τους και μας παρασύρουν σε αναολίτικους ρυθμούς. Μαζί τους μία ακόμη έκπληξη.

19:30 Κεντρική Σκηνή. 
Οι Frequency Blendres, πέντε νέοι που αγαπούν και έχουν μεράκι για τη μουσική χωρίς ταμπέλες και όρια στα είδη της. Στόχος, να ψυχαγωγούν το κοινό με αναμείξεις διαφόρων μουσικών ακουσμάτων.

20:00 Πλατεία Θ. Αθανασιάδη. 
Happening με κέφι, μουσική και εδέσματα από το Κέντρο Νεότητας «Γεώργιος Παρασίδης» του τμήματος Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Πολιτισμού.


Ακολουθείστε στη σελίδα στο facebook  για να απολαύσετε τις εκπλήξεις και τους διαγωνισμούς που σας περιμένουν…..

Κάντε κι εσείς το μαγικό ταξίδι των Χριστουγέννων… το δικό σας μαγικό ταξίδι. 


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πατήστε πάνω στο εικονίδιο για να κατεβάσετε το Δελτίο Τύπου  

Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού