16-12-2015 - Ονειρούπολη Δράμας - Το Χωριό του Άη Βασίλη

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Αρχείο > Ονειρούπολη 2015 - 2016 > Νέα 2015Δελτίο Τύπου

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ «ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ»

Σήμερα 17 Δεκεμβρίου τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στην «Ονειρούπολη». Όχι για τα υπέροχα σπιτάκια. Ούτε για τις διασκεδαστικές δράσεις και τα απίθανα παιχνίδια. Ούτε καν για τα πεντανόστιμα ζαχαρωτά.....

Σήμερα συγκεντρωνόμαστε όλοι στην Ονειρούπολη , απλούστατα γιατί το χωριό του Αη Βασίλη μεγάλωσε και γίνεται 12 ετών. Γι αυτό, λοιπόν, θα το γιορτάσουμε κάνοντας το μεγαλύτερο και πιο κεφάτο πάρτι Χριστουγέννων.

Ο Κρόκο, ο Λίνο και φυσικά όλα τα ξωτικά θα προσπαθήσουν να οργανώσουν τη γιορτή ...άραγε θα τα καταφέρουν ή θα τα κάνουν όλα άνω κάτω ? Θα μπορέσουν να παίξουν μουσική ή να φωνάξουμε καλύτερα επαγγελματίες dj? Θα καταφέρουν να φτιάξουν μία τούρτα ή θα γεμίσουν αλεύρια όλη την Ονειρούπολή?

Ο Αη Βασίλης μας περιμένει όλους το απόγευμα στην Κεντρική Σκηνή , να παίξουμε, να διασκεδάσουμε και να γιορτάσουμε μαζί του τα δωδέκατα γενέθλια της μεγαλύτερης Χριστουγεννιάτικης γιορτής της Ελλάδας.

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

9:00 – 12:00 
Ελάτε να παίξουμε στην «Ονειρούπολη». Εμψύχωση και παιχνίδια από τον ανιματέρ «Ξωτικό» της ομάδας «Πολυθέαμα Κρόκο & Λίνο».

17:30 – 19:30 
 Σπιτάκι «Διαδραστικών Παραμυθιών & Σινεμά Ταινιών Μικρού Μήκους». Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Επ.κοινωνώ και Συμ.βιώνω» συμμετέχει στην «Ονειρούπολη» προσφέροντας δημιουργική απασχόληση για γονείς και παιδιά από δύο έως δέκα ετών.

19:00 
Διασταύρωση Βεργίνας και Εθνικής Αμύνης. Το Κέντρο Νεότητας «Γεώργιος Παρασίδης» του Τμήματος Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Πολιτισμού, συνεργάζεται με τα Κ.Α.Π.Η. του Νομικού Προσώπου του Δήμου Δράμας στο πλαίσιο του προγράμματος «Αθλητισμός και Γυναίκα» παρουσιάζοντας ένα ευχάριστο πρόγραμμα Άθλησης και Κίνησης.

19:00 
Κεντρική Σκηνή. Τα αγαπημένα κλοουνοξωτικά των παιδιών, ο Κρόκο & ο Λίνο, η ζαβολοπαρέα και ο Αη Βασίλης αυτοπροσώπως,
γιορτάζουν τα πιο γλυκά γενέθλια της «Ονειρούπολης» και μας περιμένουν να απολαύσουμε ένα θέαμα γεμάτο γέλια και εκπλήξεις!
 

Ακολουθείστε στη σελίδα στο facebook  για να απολαύσετε τις εκπλήξεις και τους διαγωνισμούς που σας περιμένουν…..

Κάντε κι εσείς το μαγικό ταξίδι των Χριστουγέννων… το δικό σας μαγικό ταξίδι. 


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Πατήστε πάνω στο εικονίδιο για να κατεβάσετε το Δελτίο Τύπου  Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού