21-12-2015 - Ονειρούπολη Δράμας - Το Χωριό του Άη Βασίλη

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Αρχείο > Ονειρούπολη 2015 - 2016 > Νέα 2015Δελτίο Τύπου

Πρόγραμμα για Δευτέρα 21 και Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015 

Μόλις τελείωσε άλλο ένα μαγικό Σαββατοκύριακο στην «Ονειρούπολη».

Το βράδυ της Κυριακής δε θα μπορούσε να κλείσει με άλλον τρόπο παρά μόνο με την συναυλία του αγαπημένου τραγουδιστή και συνθέτη Γιώργου Παπαδόπουλου.

Ο καλλιτέχνης διασκέδασε τον κόσμο που γινόταν ολοένα και περισσότερος κατά τη διάρκεια της συναυλίας, χόρεψε μαζί τους, τραγούδησε για πάνω από δύο ώρες και μοίρασε χαρά σε όλο το Χωριό του Αη Βασίλη..

Γιώργος Παπαδόπουλος link: https://www.youtube.com/watch?v=VKo2OW6ZaTI

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 19:30 στην Κεντρική Σκηνή της «Ονειρούπολης» θα βρίσκετε μαζί μας ο πρωταθλητής στίβου και «πρωταθλητής» της μουσικής για να μας ξεσηκώσει με τη φωνή και τις μελωδίες του. 
Κοντά μας θα είναι ο Γιώργος Σαμπάνης.

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

12:00 – 14:00 
Κεντρική Πλατεία. Δύο εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα αγάλματα ζωντανεύουν μέσα από δύο λευκά κάδρα με την τέχνη της παντομίμας. Ένα πρωτότυπο θέαμα δρόμου από την ομάδα «Πολυθέαμα Κρόκο και Λίνο».

17:30 -19:30 
Σπιτάκι «Διαδραστικών Παραμυθιών & Σινεμά Ταινιών Μικρού Μήκους». Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Επι.κοινωνώ και Συν.βιώνω» συμμετέχει στην «Ονειρούπολη» προσφέροντας δημιουργική απασχόληση για γονείς και παιδιά από δύο έως δέκα ετών.

18:00-20:00 
Πλατεία Ελευθερίας. Ο Σύλλογος Παραπληγικών Δράμας μας περιμένει με τα ξωτικά της ομάδας «Πολυθέαμα Κρόκο & Λίνο». Αφήστε την ευχή σας να πετάξει ψηλά με τα αιωρούμενα φανάρια.

18:30 – 19:30 
Κεντρική Σκηνή. Ένα συνονθύλευμα μουσικής, χορού, παιχνιδιού και παραμυθιού παρουσιάζουν τα παιδικά χορευτικά τμήματα καθώς και το τμήμα χορωδίας ενηλίκων του Συλλόγου Εβριτών Ν.Δράμας «Ο Έβρος». Ακούσματα παραδοσιακά και όχι μόνο, ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια μας... μια μικρή και ίσως αληθινή ιστορία.

19:00 
Πλατεία Ελευθερίας. D.j.’s στα πλατό της «Ονειρούπολης». Ο Jiannis Maliouras και ο Akis Akito ανεβάζουν τους ρυθμούς και τη θερμοκρασία με ελληνικές και διεθνείς επιλογές.

19:00 
Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου Δράμας. Η Ένωση Κυριών Δράμας πραγματοποιεί την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της στην οποία περιλαμβάνεται ομιλία σχετική με το πνεύμα των ημερών.

19:30 
Δημοτικό Ωδείο Δράμας. Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης. Η Ορχήστρα, την οποία δημιούργησε, διδάσκει και διευθύνει ο μαέστρος Μιχάλης Κζούνιας, αποτελείται από μαθητές και μαθήτριες του κολλεγίου.

20:00 – 20:30 
Κεντρική Σκηνή. Ο Μουσικοδραματικός Σύλλογος «Απόλλων» Καλού Αγρού Δράμας παρουσιάζει κάλαντα, έθιμα και χορούς των προσφύγων κατοίκων του χωριού.


Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

12:00 – 13:30 
Κεντρική Σκηνή. Παραδοσιακές χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τις χορωδίες των Κ.Α.Π.Η. Χωριστής & Ξηροποτάμου.

18:00 -19:00 
Πλατεία Ελευθερίας. Τα ξωτικά της ομάδας «Πολυθέαμα Κρόκο & Λίνο»… τρελάθηκαν! Κατεβαίνουν στην πλατεία της πόλης και παίζουν χριστουγεννιάτικα παιχνίδια με τους μικρούς και μεγάλους φίλους τους.

18:00-20:00 
Κεντρική Σκηνή. η πολυβραβευμένη Μικτή Χορωδία Δήμου Δράμας, γνωστή σε όλη τη χώρα, με την πολευετή εμπειρία της μας ταξιδεύει με γνωστές Χριστουγεννιάτικες ελληνικές και διεθνής μελωδίες στη μαγεία των Χριστουγέννων.

19:30 Κεντρική Σκηνή. 
Η Θρακική Εστία Δράμας θα περιδιαβεί τους δρόμους της πόλης μας καλαντίζοντας και χορεύοντας υπό τους ήχους της γκάιντας, παρασύροντας μικρούς και μεγάλους στην γιορτινή ατμόσφαιρα. Η μουσικοχορευτική διαδρομή θα μας οδηγήσει στον χώρο της «Ονειρούπολης» όπου θα παρουσιαστούν χοροί από την ευρύτερη περιοχή της Θράκης.


Ακολουθείστε στη σελίδα στο facebook  για να απολαύσετε τις εκπλήξεις και τους διαγωνισμούς που σας περιμένουν…..

Κάντε κι εσείς το μαγικό ταξίδι των Χριστουγέννων… το δικό σας μαγικό ταξίδι. 


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Πατήστε πάνω στο εικονίδιο για να κατεβάσετε το Δελτίο Τύπου  Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού