07-01-2017 - Ονειρούπολη Δράμας - Το Χωριό του Άη Βασίλη

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Νέα
Δελτίο Τύπου

«Εκδηλώσεις την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στην Ονειρούπολη»


Η τελευταία ημέρα της «Ονειρούπολης Δράμας 2016-2017» επιφυλάσσει ξεχωριστές εκδηλώσεις και κλείνει με τον ωραιότερο τρόπο, με μία εντυπωσιακή τελετή λήξης και τη μοναδική συναυλία του δικού μας Πάνου Καλίδη στην Κεντρική Σκηνή της «Ονειρούπολης» στις 20:00. Το πρόγραμμα εκδηλώσεων της Κυριακής 8 Ιανουαρίου στη μαγευτική «Ονειρούπολη»  έχει ως εξής:

11.00-13.00 στην Κεντρική σκηνή: Β΄ μέρος του «3ου Φεστιβάλ Ονειρούπολης, Ενώνουμε την Ελλάδα». Η Πολιτιστική Ένωση «Η Διώνη» από την Μεταμόρφωση Αττικής, ο Εξωραϊστικός Εκπολιτιστικός Επιμορφωτικός Σύλλογος «Αγία Μαρίνα» Παιανίας, ο «Λαογραφικός Όμιλος Παπάφη» Θεσσαλονίκης και ο «Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Κηφισιάς Βότση» Θεσσαλονίκης βρίσκονται κοντά μας για να γνωρίσουν τη Δράμα και τις ομορφιές της και μας παρουσιάσουν χορούς, τραγούδια, χαρακτηριστικά δρώμενα και έθιμα των ημερών. Το πρόγραμμα θα κλείσει με λαϊκούς χορούς και αποκορύφωμα τον «Ζορμπά».

11.00 και 13.00 Δημοτικό Ωδείο Δράμας (2 παραστάσεις): «Το πνεύμα των Χριστουγέννων» η πιο διάσημη παγκοσμίως χριστουγεννιάτικη ιστορία σε σκηνοθεσία Μάριου Ιορδάνου. Μία θεατρική παράσταση που απευθύνεται σε παιδιά όλων των ηλικιών αλλά και ενήλικες! Το μεστό, γεμάτο μηνύματα κείμενο του Καρόλου Ντίκενς σε διασκευή και απόδοση του Μάριου Ιορδάνου και της Σοφίας Καζαντζιάν, διανθίζεται με χορογραφίες κλασικού μπαλέτου και σύγχρονου χορού σε μουσική Μότσαρτ και χριστουγεννιάτικα τραγούδια για τα παιδιά.

Στις 20.00 στην Κεντρική σκηνή: Η  Τελετή λήξης της «Ονειρούπολης».  
Είναι ο δικός μας Πάνος. Η αυθεντική, λαϊκή φωνή που δημιουργεί το αδιαχώρητο όπου κι αν εμφανίζεται. Ο Δραμινός Πάνος Καλλίδης, επιστρέφει στη Δράμα για μία μοναδική συναυλία, φυσικά στην «Ονειρούπολη». Είναι μία μουσική βραδιά που σίγουρα δεν θα θέλατε να χάσετε!


Από το Γραφείο Τύπου
της Ονειρούπολης

Πατήστε πάνω στο εικονίδιο για να κατεβάσετε το Δελτίο Τύπου
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού