18-01-2016 - Ονειρούπολη Δράμας - Το Χωριό του Άη Βασίλη

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Αρχείο > Ονειρούπολη 2015 - 2016 > Νέα 2015

Μήνυμα του Προέδρου της Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α. κ. Αναστάσιου Χατζηκυριακίδη

«Φέτος αυτό που ζήσαμε ήταν κάτι μοναδικό.

Η «Ονειρούπολη» ξεπέρασε τις προσδοκίες μας. Χαρακτηριστικά πρέπει να αναφέρω πως για πρώτη φορά χρησιμοποιήσαμε ηλεκτρονικά μέσα καταμέτρησης των επισκεπτών σε 2 από τα 12 σημεία εισόδου του Δημοτικού Κήπου.

Τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά.

Περισσότεροι από 800.000 επισκέπτες εισήλθαν στην «Ονειρούπολη» και παρακολούθησαν περισσότερες από 300 ώρες ζωντανού προγράμματος, 12 μεγάλες συναυλίες, 86 παραδοσιακούς μουσικοχορευτικούς συλλόγους, 13 χορωδίες, 24 συγκροτήματα και μπάντες, 14 θεατρικές παραστάσεις και 20 παρελάσεις στους δρόμους της πόλης.

Όλα αυτά συνέβησαν στην φετινή «Ονειρούπολη».

Οι στόχοι μας θα είναι ακόμα υψηλότεροι για την επόμενη χρονιά.

Υποσχόμαστε πως η 13η «Ονειρούπολη» θα είναι καλύτερη.

Οφείλω και με μεγάλη χαρά και περηφάνια θέλω να αναφερθώ στους εκατοντάδες δημότες εθελοντές που και φέτος στήριξαν το θεσμό και υποδειγματικά υποστήριξαν τις 26 Δωρεάν Δράσεις της «Ονειρούπολης».

Τους ευχαριστώ όλους αλλά και τον καθένα ξεχωριστά.

Δίχως την πολύτιμη βοήθειά τους δεν θα μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες που παρουσιάζει η διοργάνωση μιας τόσο μεγάλης γιορτής.

Η τελευταία βραδιά, με τη συναυλία της Μελίνας Ασλανίδου, δεν ήταν βραδιά αποχαιρετισμού αλλά μία βραδιά υπόσχεσης για αντάμωση την επόμενη χρονιά. Με όλους όσους δούλεψαν γι αυτή, με όλους όσους την επισκέφθηκαν για να την απολαύσουν, με όλους όσους την αγάπησαν, ευελπιστώντας ταυτόχρονα να προσελκύσουμε ακόμη περισσότερους φίλους από κάθε γωνιά της χώρας να μας επισκεφθούν και να γνωρίσουν από κοντά τον υπέροχο τόπο μας.

Η φετινή Ονειρούπολη αγαπήθηκε περισσότερο από κάθε άλλη φορά και νιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω όλους εσάς που την αγκαλιάσατε.

Καλή αντάμωση σε έντεκα μήνες από σήμερα .....»


Αναστάσιος Χατζηκυριακίδης

Πρόεδρος Δ.Ε.Κ.ΠΟ.Τ.Α.
Δικηγόρος
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Δράμας
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού