08-01-2017 - Ονειρούπολη Δράμας - Το Χωριό του Άη Βασίλη

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Νέα
Ge?st??? ?a??d? st?? ??e????p??? 06-01-2017
Δελτίο Τύπου

«Γευστικό ταξίδι στην Ονειρούπολη»


Στην «Ονειρούπολη» Δράμας πραγματοποιήθηκε για δεύτερη φορά ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι το μεσημέρι της Πέμπτης 5 Ιανουαρίου.

Μέσα από μνήμες , συναισθήματα και αρώματα ταξιδέψαμε στο παρελθόν  της πόλης.

Η γαστρονομική παράδοση της Δράμας είναι ένας υπέροχος συνδυασμός πολυσυλλεκτικότητας. Η πολιτιστική και γαστρονομική συνύπαρξη καταδεικνύει μία εξαιρετική σε γεύσεις και εμπειρίες ταυτότητα.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κοκκινογείων, η κοιν.Σ.Επ.Ηλιοδώρα Καλαμπακίου και ο Γυναικείος Αγροτικός Συνεταιρισμός «Καλοαγρίτισσα» , πιστοί στην παράδοση, μαγείρεψαν και πρόσφεραν με αγάπη τα παραδοσιακά τους εδέσματα στους επισκέπτες της «Ονειρούπολης».  

Φαγητά σύμφωνα με τα ήθη και τα έθιμα του τόπου , όπως τηρούνται μέσα στο πέρας των αιώνων μεγαλώνοντας γενιές Ελλήνων στρώνονται στο τραπέζι της «Ονειρούπολης», για να μάθουμε την ιστορία του τόπου μέσα από τα εξαιρετικά εδέσματα.

Όταν, λοιπόν, συναντιούνται οι παραδόσεις , οι γεύσεις , το φαγητό και ο οίνος , το σημείο αντάμωσης δεν μπορεί να ήταν πουθενά αλλού, παρά μόνο στην «Ονειρούπολη» Δράμας.

Στις γευστικές δημιουργίες αλλά και στη διοργάνωση της εκδήλωσης συμμετείχαν η "Γεύσεων Τέχνη Catering by ΗΔΩΝΑΣ" και το "Ι.ΙΕΚ ΑΚΜΩΝ Δράμας".

Μαζί τους και η «Ένωση Οινοπαραγωγών Δράμας» , η οποία προσέφερε εκλεκτά κρασιά από τις καλύτερες ποικιλίες, τα οποία ολοένα και περισσότερο κατακτούν διεθνείς διακρίσεις για την ποιότητα τους.


Από το Γραφείο Τύπου
της Ονειρούπολης

Πατήστε πάνω στο εικονίδιο για να κατεβάσετε το Δελτίο Τύπου
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού