Η 19η Ονειρούπολη έφτασε στο τέλος της μαγικής της διαδρομής

Μια όμορφη τελετή σηματοδότησε τη λήξη της μεγαλύτερης χριστουγεννιάτικης γιορτής.

Την Κυριακή 8/1/2023 έπεσε η αυλαία της 19ης Ονειρούπολης. Ο Άγιος Βασίλης μαζί με τη μικρή Ειρήνη, τις μασκότ και τα ξωτικά ανέβηκαν στην κεντρική σκηνή για να αποχαιρετήσουν όλοι μαζί το πιο όμορφο χριστουγεννιάτικο χωριό που μας χάρισε μοναδικές στιγμές για 36 ολόκληρες μέρες.

Ο Άγιος Βασίλης έδωσε επαίνους καλής λειτουργίας των σπιτιών των δωρεάν δράσεων στους εκπροσώπους τους και μαζί με την μικρή Ειρήνη έδωσαν το κλειδί της Ονειρούπολης στον Δήμαρχο Δράμας κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη διοργάνωση. Μαζί η μικρή Ειρήνη και ο αγαπημένος μας Άγιος θα ταξιδέψουν τις ευχές όλων μας για Παγκόσμια Ειρήνη σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Ο Δήμαρχος Δράμας μαζί με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Μιχάλη Τάσσου έδωσαν ευχές για τη νέα χρονιά και αποχαιρέτησαν τον κόσμο που παρεβρέθηκε στο δημοτικό κήπο.

Η βραδιά συνεχίστηκε με ένα πάρτυ γεμάτο μουσική χορό και νόστιμες γλυκές εκπλήξεις για όλους.

Τα φώτα της 19ης Ονειρούπολης έσβησαν, η λάμψη της όμως θα φωτίζει την πόλη μας όλο το χρόνο μέχρι την επόμενη παραμυθένια 20η Ονειρούπολη, που η παρέα θα ανταμώσει και πάλι για να γεμίσει με νέες σελίδες το δικό μας παραμύθι.

Γι’ αυτή τη χρονιά και για κάθε χρονιά ευχόμαστε Ειρήνη σε κάθε γωνιά του πλανήτη!

Από το Γραφείο Τύπου